Politica de anulare si de modificare a rezervarii camerelor

  • Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu 48 de ore înainte de sosire. Tariful achitat se restituie în termen de 30 de zile de la confirmarea de catre Armina’s Residence a cererii de anulare. În cazul anulării și rambursării plății, vom percepe o taxă de gestionare de 30 de lei.
  • Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire, sau în caz de neprezentare, se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din tariful plătit.
  • În caz de neprezentare Armina’s Residence isi rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

        Modificările survenite în urma oricaror rezervări trebuie efectuate în scris la adresa de e-mail: armina.residence@gmail.com .  Nici o modificare nu va fi garantată până în momentul primirii confirmarii în scris din partea Armina’s Residence. Tarifele survenite în urma modificărilor pot varia, în funcție de natura schimbării, dar și de disponibilitatea în momentul modificării aduse rezervărilor.

       Orice anulare de rezervare a camerei se va trimite în scris la adresa de e-mail: armina.residence@gmail.com conform condițiilor de mai sus. Nici o anulare nu va fi garantată până în momentul primirii în scris a confirmarii din partea Armina’s Residence.